keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kun ei irtoo, ni ei!!!

Salonkivaunu pakattiin perjantaina kauhean kiireen kanssa ja suuntana oli näytelmätäyteinen viikonloppu. Ison piipun juurelle parkkeerattiin ja taisi olla aika väsynyttä porukkaa, kun uni taisi tulla samantien. Hyvä, että sai jalat ruuvattua vaunusta alas, kun päät melkein osuivat tyynyyn. Lauantai-päivä vietettiin Forssassa niin hulvattomalla tuulella olleen Tino Peharin hoivissa ja tulokset olivatkin ihan kohtuullisia: Vespa JUK3, ERI ja Nilla AVK2, ERI. Tasaisen laskukauden jälkeen oli siis oikein mukavaa saada vaaleanpunaista nauhaa ja jonkinlaisia luokkasijoituksia ja emännän mieli on taas taistossa mukana. Siis valoa tunnelin päässä...? No karavaani taas tien päälle ja kuonot kohti Poria. Autossa oli tuskaisen kuuma ja tuntui, ettei ilmastoinnistakaan ollut vastaavaa hyötyä. Ei passaa valittaa, kun kohta on taas räntäkelit. Pikkuhippetit saivat vesikastetta matkan varrella ja Yyterin biitsit siinsivät jo mielessä.

Hyvä, että tuli haaveiltua, koska hiekkalaatikko olikin täynnä, eikä meitä päästetty sinne leikkimään. Eipä auttanut, kuin jatkaa matkaa Siikarantaan, jossa Salongille oli onneksi tilaa. Puitteet "romanttiselle" karavaanailulle KePon kanssa olisi olleet muuten ihan kohdallaan, kun saatiin vaunu n. 15m meren rannasta ja kalliolla olisi voinut auringonlaskua katsella jne jne.. Valitettavasti todellisuus iski ja palkitseminen jäi kanavartaisiin, jotka sai itse paistaa, kun matkanjohtaja taas suunnitteli pään tyynyyn kallistamista! Auringonlasku oli ihan jees, kun sitä vaunusta katseli. Sivutuuli nimittäin oli niin järjetön, ettei paljoa tehnyt mieli kallioilla istuskella.. SENTIMENTAL BULLSHI...  :)

Aamulla näytelmät Porissa alkoivatkin ja onneksi saimme olla sisällä suht viileässä hallissa muiden hikoillessa auringon paahteessa. Taas lähdettiin jännittäen liikkeelle, kun Vespa oli JUK2, EHlla ja Nilla osaltaan AVK2, ERI. Tuomarina toiminut Tuula Plathan pohti pitkään ja näin kävi.. No kuitenkin lisäbonuksena saatiin PN4-sija ja pilkka osui omaan nilkkaan, kun Johannan kanssa kai liikaa ehdittiin järjestystäkin pohtia.
On se vaan kumma, kun kaiken tämän yrittämisen jälkeen meitä ei edelleenkään palkita sillä sertilöisellä!!
Onnittelut kuitenkin meitä paremmille ja Bonnywabitin kanssa jatketaan taistelua tulevissa kehissä :).

Kotimatka meni kuitenkin ihan mukavissa tunnelmissa hyvällä mielellä! Eurassa pysähdyttiin autoa jäähdyttelemässä ja grillaamassa viimeiset biffitkin pois ja illalla allekirjoittanut pakotettiin -22'c asteiseen veteen jäiden keskelle, aseella uhaten. Väkipakolla oli talviturkki pois heitettävä!! Voi olla, että uhkailu johtui pienestä naljailusta, kun huomasin Huittisissa, että JOKU oli ilmastointia räplännyt ja koko matka oltiin ajettu ECON-nappi pohjassa..!! :)
Kiva, että oli lämmin ja loppumatka taittuikin hyvin viileässä autossa, viileissä tunnelmissa.. Hihiii...


Tässä vielä pari hymytyttöä viime kesältä..


1 kommentti:

  1. Ette kuiteskaan Ouluun suuntaa? Me oltas siellä taas, karavaani kulkee jne =D
    -Johanna-

    VastaaPoista