maanantai 4. heinäkuuta 2011

SE ON SIINÄ!!!!

Team Stroganoff ylpeänä esittää:
Encautom's Lovely Vanilla, Suomen muotovalio


Kuva: Kirsi Aalto


Niin siinä sitten kävi, että sitkeys palkitaan.
Karjaalla 3.7.2011 Jelena Kruus Virosta antoi Nillalle sen kauan kaivatun, viimeisen sertin ja neiti valioitui vihdoin ja viimein!! Edellispäivänä Juvalla saimme Harry Tastilta varasertin, koska kuumuus teki tehtävänsä ja Nilla päätti lopettaa esiintymisensä (kuten monta kertaa aiemminkin) ja parempi siis voitti. Joka tapauksessa fiilikset lauantaina olivat aivan loistavat ja sunnuntaina ennemminkin lähdettiin hakemaan hyvää arvostelua. Toisin kävi ja loppu onkin historiaa!!!

Nyt siis Nilla pääsee viettämään niitä ansaittuja "eläkepäiviään", tosin muutama reissu vielä tehdään, koska olemmehan jo ilmoittautuneet osaan loppukesän näyttelyistä, mutta ehkäpä ei kuitenkaan enää tarvitse tuomarimetsästystä harrastaa.. Niin ja Kepolle luvattu palkintokin on tulossa..

Sen sijaan Vespa saisi nyt alkaa vankentumaan, jotta pääsisi missimittoihin ja Nillan sertin myötä ei "tarvitse" enää kaikkia Suomen näyttelyitä kiertää vaan voimme osallistua Iitunkin kanssa maastoihin!
Tässäpä siis tällainen pikapäivitys, koska tämä tapahtuma piti päästä jakamaan koko maailman kanssa. Koetetaan parantaa tapojamme ja saada parempaa tiedoitustoimintaa aikaiseksi!

Rakkaat kiitokset teille kaikille,
jotka olette meitä jaksaneet kannustaa,
ettekä antaneet heittää kirvestä kaivoon vaan jaksoitte uskoa,
että tulos on saavutettavissa!

Te tiedätte millaisen työn takana tämä tulos oli!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti